Avainasiakkuus

Avainapteekki on lähelläsi

Avainapteekit ovat yksityisiä apteekkeja. Toimipaikkoja on lähes 200. Avainasiakasohjelmamme palkitsee ostojen keskittämisen huomattavilla eduilla.

Ostohyvitykset

Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Liittyessäsi saat etusetelin ja avainasiakkuudesta kertovan tarran Kelakorttiisi. Avainasiakkuuteen kuuluu etuna ostohyvitykset, jotka koskevat kaikkia muita paitsi lääkkeinä rekisteröityjä tuotteita. Ostohyvitysprosentti kasvaa ostosten mukaan ja nollautuu aina kalenterivuosittain. Ostohyvitysalennuksen saat vain omassa avainapteekissa asioidessasi.

Kuukausittaiset kampanjatuotteet

Avainasiakkaan on mahdollista lunastaa kuukausittain vaihtuvia erilaisia kampanjatarjouksia tunnetuista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä tuotteista.

Lääketurvallisuus ennen kaikkea

Kaikki ostotietosi tallentuvat apteekkisi asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.

Vuosikertymän seuranta eduksesi

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeittesi omavastuuosuuden vuosikertymää.

Oma avainasiakas-lehti

Avainapteekit-lehdestä löytyy kuukausittain vaihtuvat ketjun kampanjatuotteet ja lisäksi ajankohtaisia ja asiantuntevia artikkeleja, jotka opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Yhteydenotto